INTERFACE REFUGE

We were approached by Interface UK to develop a concept design for an interactive installation at their annual international staff conference in Scherpenzeel, The Netherlands.  The concept for the pavilion held at its core a reference to the term ‘refuge’ – one of the four key principles underlying Interface’s marketing campaign “a foundation for beautiful thinking”.  Our design sought to embody the collective, collaborative, creative nature of Interface products, brand and culture; and to initiate staff interaction with the structure, permitting individuals to become part of the ‘refuge’ making process, gradually transforming a walkway into an immersive space for sitting, relaxing and thinking- during the conference and thereafter.

(Unrealised)

 

Interactive Installation for Interface

 

Interactive Installation for Interface

 

Interactive Installation for Interface

 

Interactive Installation for Interface

 

Interactive Installation for Interface

 

Interactive Installation for Interface

Interactive Installation for Interface